Kleinschalig & persoonlijk aandacht

Leef! biedt diverse groepstrainingen aan:
Werken aan je uithoudingsvermogen? Kies dan Voor Spinning of Spin & Pilates.
Sterker worden? Dan is er Circuit Mild of Core Power Circuit
Betere houding en sterkere rompspieren? Dan is Pilates of Spin & Pilates een goede keus.
Wil je verbetering van je balans, lenigheid en houding? Stel jezelf open voor Yoga!

Door de kleinschalige opzet (maximaal 15 deelnemers bij spinning en maximaal 12 bij andere groepstrainingen), is er tijdens de trainingen ruimte voor persoonlijke coaching. Waar nodig worden oefeningen aangepast (bijvoorbeeld bij knie-, nek-, schouder- en rugklachten). Of we geven je juist meer uitdaging!

Reserveringssysteem voor leden: altijd verzekerd van deelname.

Uniek bij Beweegstudio Leef! is het web-reserveringssysteem. Je kunt ervoor kiezen om wekelijks een vaste training te volgen. Deze training wordt dan doorlopend voor jou gereserveerd. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je je training annuleren of verzetten naar een ander tijdstip. Je mag dan kiezen uit alle trainingen op het rooster. Eenmaal gereserveerd ben je ook écht verzekerd van deelname. Voor web-reservering klik hier (alleen voor leden).

Ben jij persoonlijk (of qua lichamelijke fitheid) nog niet toe aan een groepstraining? Informeer dan gerust naar Personal Training.

spinning

Spinning

Je fietst op het ritme van de muziek. De instructeur bepaalt de muziek en neemt je mee door het uitgekozen parcours. Goed voor je longen, hart en bloedvaten. Je uithoudingsvermogen zal zeker vooruitgaan. Beginners en ervaren fietsers; iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Je bepaalt zelf hoe zwaar je trapt middels een weerstandsknop. De instructeur motiveert waardoor een les voorbij vliegt…! Extraatje op zondag: buikspieren als afsluiter….

45 minuten (alle niveaus)

Pilates

Pilates

Tijdens deze les ligt de focus op het sterker maken van je rompspieren (rug / buik / bekken). De pilates-oefeningen op de mat worden heel bewust en gecontroleerd uitgevoerd. Hierdoor worden ook je bloedsomloop, lenigheid en lichaamshouding bevorderd.

55 minuten

Core power

Core Power Circuit

Een uniek programma waarin kracht, conditie en coördinatie zijn verwerkt in één effectieve les. Core Power is de nieuwe manier van trainen, waarbij je meer spiergroepen tegelijk traint. Je lijf wordt uitgedaagd om alle spiergroepen goed te laten samenwerken! Tijdens de les worden er verschillende trainingsmaterialen gebruikt.

45 minuten

Easy flow yoga

Easy Flow Yoga

Een dynamische vorm van yoga (een milde variant van poweryoga). De les bestaat uit een mix van krachtige houdingen en houdingen gericht op flexibiliteit, coördinatie en balans, die elkaar opvolgen. We sluiten de les af met het toetje: een algehele ontspanning. De instructeur loopt rond om te helpen bij de houdingen. Een uurtje yoga voor jezelf doet wonderen. Je voelt je sterker en soepeler, zowel lichamelijk als mentaal.

55 minuten

Pilates

Spin & Pilates

Wil je starten met spinnen, maar zie je jezelf nog niet meteen 45 min. op die fiets zitten? Kies dan voor de combi-les Spin & Pilates: het beste van 2 werelden. Eerst een half uurtje spinning voor je conditie, daarna werken aan je rompspieren en spieren rondom bekken en heup middels pilates-oefeningen op de mat! Zeer geschikt als je tijd hebt om 1x per week sporten of als je bijvoorbeeld wilt starten met spinning.

55 minuten

CircuitMild

Circuit MILD

Circuit met oefeningen gericht op het versterken van de spieren, waarbij extra rekening wordt gehouden met de leeftijd en/of belastbaarheid van jou als deelnemer. Sterke spieren, voldoende uithoudingsvermogen, souplesse en balans zorgen voor een goed gestel en energie. Oefeningen kunnen waar nodig worden aangepast. Doe gerust mee…

45 minuten

Easy yoga

Easy Yoga

Wil je graag soepel worden en blijven? Evenals de Easy Flow Yoga wordt hier gewerkt aan lenigheid, balans, coördinatie, kracht en ontspanning. Bij de Easy Yoga wordt extra rekening gehouden met de leeftijd en/of belastbaarheid van de deelnemers. Oefeningen kunnen waar nodig worden aangepast. Dus schroom niet om mee te doen…

55 minuten