Heb jij een echte Leefstijl-verandering nodig?

Blijf je maar terugvallen in je slechte eetgewoontes? Kun je het niet opbrengen om te gaan sporten, maar ben je niet meer tevreden over wat je in de spiegel ziet en voel je je vooral moe? Neem je je iedere dag voor om het anders te gaan doen, maar verval je al snel in je oude gewoontes?

Als Personal Trainer help ik jou om dit patroon te doorbreken.

Voel jij je niet sterk en fit genoeg?
Heb je nooit / lange tijd niet gesport, of een zware periode achter de rug qua gezondheid? Personal Training is dan zeker de moeite waard. Als Personal Trainer help ik je stap voor stap om sterker en fitter te worden.

Heb je een heel duidelijk doel voor ogen?
Sportieve doelen, afslankdoelen of wil je van je lichamelijke klachten af? We stippelen samen uit hoe we naar dat doel kunnen werken en binnen welke termijn.

Personal Training helpt je om oefeningen goed onder de knie te krijgen en het helpt ook om het sporten leuk te gaan vinden en dus vol te houden.

Sinds 2021 behoort Personal Pilates (Duo) Training ook tot de opties. We doen dan pilates op een Springboard (een toestel met verschillende veren) met behulp van dat toestel is het aantal oefeningen nog uitgebreider. Tevens kunnen we met behulp van de springs (veren) oefeningen makkelijker / uitdagender maken. Geschikt voor iedere niveau!

Springboard Pilates! is geschikt voor iedereen die zijn core wil versterken, mobiliteit& stabiliteit verbeteren, meer kracht, flexibiliteit, balans kan gebruiken. Uniek in Weert!!

 

Klik hier voor een impressiefilmpje https://fb.watch/71b6kYm13J/

 

 

 

#springboardpilates #pilates #pilatesweert #beweegstudioleef #corestability #corestabilitytraining #personaltraining #personaltrainer #uniekinweert

PersonalTraining
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijke intake: we bespreken je huidige gezondheid, leefstijl, doelen en wensen.
  • Beweeganalyse: hiermee bepaal ik hoe je trainingsprogramma er uit komt te zien. Zodat de kans op blessures nihil is. Personal Training kan ook aangevuld worden met groepstrainingen.
  • Voedingsanalyse & Advies: afhankelijk van je doelstellingen wordt er een voedingsanalyse gedaan en krijg je een voedingsadvies.

Leef! werkt ook met twee 10-daagse voedingsprogramma’s die je kunnen helpen om je leefstijl een boost in de goede richting te geven: Sportvasten en de Vegan Switch (ontgifting).

De Personal Trainingen starten met het verbeteren van: lichaamshouding, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie/balans. Daarmee wordt een goed fundament gelegd, waardoor de kans op blessures klein is en het optimale resultaat tijdens de trainingen kan worden behaald. Dit zorgt vervolgens voor een duurzaam resultaat.

Wil je samen met je partner trainen? Met je beste vriend of vriendin? Ook dat is mogelijk tot maximaal 4 personen.

Nieuwsgierig wat Personal Training voor jou kan doen? Vraag gerust een oriënterend gesprek aan!