Maak kennis met ons team!

inge2

Inge Geelen-Aldenzee

Eigenares van Beweegstudio Leef! – Personal Trainer – Groepstrainer – Voedingscoach

Vroeger gingen wij thuis al regelmatig de trimbaan doen in het bos of samen naar het zwembad. Daar ben ik nog altijd dankbaar voor. Eenmaal met turnen begonnen was ik helemaal verkocht. Daar is mijn passie voor sport en bewegen geboren. Ook in ons gezin is plezier in (samen) bewegen belangrijk. Na jarenlang bij andere sportcentra les gegeven te hebben, vertaal ik mijn passie naar de sporters bij Beweegstudio Leef! Ik realiseer me dat niet iedereen sporten en gezond eten net zo leuk vindt als ik. Daarom vind ik het een uitdaging om hier mensen mee te inspireren. Je hebt maar 1 lijf! Zorg er goed voor…

Opleidingen: HEAO Sporteconomie, Opleidingen NASM-Personal Training + Corrective Exercise, vele workshops en trainingen (uiteraard blijf ik leren!)

Mijn motto: Leef! Geniet! En zorg goed voor je lijf!

Leonne nieuw

Leonne Schram

Instructeur Spinning en Tabata-training bij Leef!

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Sporten maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik heb jaren gehandbald, maar ik moest na een zware knieblessure deze passie helaas opgeven. Gelukkig heb ik het plezier weer in andere sporten gevonden zoals in spinning en hardlopen. Wekelijks doe ik bij Leef! mee aan de Core Power Trainingen; dat heeft ervoor gezorgd dat mijn hele lijf sterker is geworden.

Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door lekker te bewegen.

Ik sportte een paar keer per week bij Leef! toen Inge mij vroeg om spinningles te geven. Ik heb geen moment getwijfeld, want dat is toch wel heel erg gaaf! De combinatie van intensieve cardiotraining op lekkere beats met een gezellige groep mensen vind ik helemaal top. Iedere keer is het voor mij weer een feestje om les te geven.

Graag help ik sporters bij Leef! om zichzelf sportief uit te dagen! 

Samantha

Samantha Ang

Instructeur Spinning bij Leef!

Ik heb 2 kids en ben sinds een paar jaar erg sportief bezig.

ik hou van wielrennen en doe sinds kort ook aan hardlopen.

Bij Leef! geef ik Spinning. Daarnaast vervang ik geregeld lessen in de vakanties.

Het lesgeven bij Leef! doe ik naast mijn baan in de kinderopvang.

 

Verdere info volgt…

jet

Jet van de Water

Instructeur Spinning & Pilates bij Leef!

Sinds 2020 geef ik, naast mijn baan als HR adviseur, spin/pilates les bij Beweegstudio Leef! Ik woon samen met man en dochters in Weert en heb een passie voor sporten. Als kind zat ik op turnen en handbal en als jong volwassene stond ik wekelijks op het hockeyveld. De laatste jaren trek ik graag mijn hardloopschoenen aan en ben ik regelmatig bij Beweegstudio Leef te vinden.

Door te sporten kan ik mijn hoofd even helemaal leegmaken en voel ik me lekker energiek. Ik wil deze energie graag overbrengen in mijn lessen. Spin/pilates is een mooie combinatie van conditie, versterken van de spieren, souplesse en balans. Ik hoop je snel te ontmoeten in de les!

Ineke

Instructeur Yoga bij Leef!