Maak kennis met ons team!

inge2

Inge Geelen-Aldenzee

Eigenares van Beweegstudio Leef! – Personal Trainer – Groepstrainer – Voedingscoach

Vroeger gingen wij thuis al regelmatig de trimbaan doen in het bos of samen naar het zwembad. Daar ben ik nog altijd dankbaar voor. Eenmaal met turnen begonnen was ik helemaal verkocht. Daar is mijn passie voor sport en bewegen geboren. Ook in ons gezin is plezier in (samen) bewegen belangrijk. Na jarenlang bij andere sportcentra les gegeven te hebben, vertaal ik mijn passie naar de sporters bij Beweegstudio Leef! Ik realiseer me dat niet iedereen sporten en gezond eten net zo leuk vindt als ik. Daarom vind ik het een uitdaging om hier mensen mee te inspireren. Je hebt maar 1 lijf! Zorg er goed voor…

Opleidingen: HEAO Sporteconomie, Opleidingen NASM-Personal Training + Corrective Exercise, vele workshops en trainingen (uiteraard blijf ik leren!)

Mijn motto: Leef! Geniet! En zorg goed voor je lijf!

Leonne

Leonne Schram

Instructeur Spinning en Tabata-training bij Leef!

Ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en een dochter. Sporten maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik heb jaren gehandbald, maar ik moest na een zware knieblessure deze passie helaas opgeven. Gelukkig heb ik het plezier weer in andere sporten gevonden zoals in spinning en hardlopen. Wekelijks doe ik bij Leef! mee aan de Core Power Trainingen; dat heeft ervoor gezorgd dat mijn hele lijf sterker is geworden.

Na een drukke werkdag vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken door lekker te bewegen.

Ik sportte een paar keer per week bij Leef! toen Inge mij vroeg om spinningles te geven. Ik heb geen moment getwijfeld, want dat is toch wel heel erg gaaf! De combinatie van intensieve cardiotraining op lekkere beats met een gezellige groep mensen vind ik helemaal top. Iedere keer is het voor mij weer een feestje om les te geven.

Graag help ik sporters bij Leef! om zichzelf sportief uit te dagen! 

janneke

Janneke Adema

Instructeur Spinning, Pilates en Tabata-training bij Leef!

Ik ben getrouwd en we hebben een zoon en dochter.

Bij Leef! geef ik Spin & Pilates en Spinning. Daarnaast vervang ik geregeld lessen in de vakanties. Het lesgeven bij Leef! doe ik naast mijn fulltime baan. Je zou het kunnen zien als een uit de hand gelopen hobby die is ontstaan toen ik nog op de middelbare school zat. Vanaf mijn 17e ongeveer geef ik spinningles. Daarna heb ik nog vele uiteenlopende groepstrainingen gegeven. Bij Leef! is Pilates daar nog aan toegevoegd. Het geven van sportlessen geeft me ontzettend veel energie. En deze energie wil ik ook graag doorgeven aan de sporters. Lichaam en geest zijn één. Sporten speelt daarin een belangrijke rol. Het maakt niet uit op welke manier je beweegt, als je maar iets doet wat je leuk vindt.

Het mooie en fijne aan Leef! vind ik dat we door de kleinschaligheid ruimte hebben voor aandacht en oefeningen aan kunnen passen op jou!