Leef! & eet…

Voeding houdt ons bezig. Het is een groot onderdeel van ons leven. Met een druk bestaan, wil je vooral graag ook kunnen genieten. We houden van eten!

Eten is ook: goed voor jezelf zorgen! We hebben maar één lijf, en dat willen we graag fit en gezond houden. Het is bizar hoeveel verbanden er liggen tussen eten en lichamelijke klachten. Door de juiste voeding kun je je snel een stuk energieker voelen.

Ik ben ervan overtuigd dat eten lekker moet zijn. Maar dat lekker zeker niet ongezond hoeft te zijn. Wie eenmaal het roer omgooit om anders te gaan eten, ontdekt dat zeker!

Sportvasten en de Vegan Flex zijn beide 10-daagse programma’s die je helpen om een stap te maken naar een beter voedingspatroon met vele gezondheidsvoordelen.

BeweegstudioLeef!_voeding
Sportvasten

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie & een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Klik hier voor een kort filmpje over sportvasten.

Wat is The Vegan Flex?

Fittergy Vegan Flex is een 10-daags detox-dieet waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker en fitter lichaam! Vegan Flex is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies
  • Een versterkte darmflora
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Een mooiere huid

Klik hier voor meer info over de voordelen van ontgiften en afvallen.

The Vegan Switch